Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستار هاشمی در اینستاگرام با اشاره به ویژگی های مهم شبکه تلفن همراه نسل پنجم، گفت: افزایش نرخ داده، کاهش تاخیر، افزایش تعداد کاربران متصل و افزایش بهره‌وری از طیف فرکانسی، از ویژگی‌های مهم شبکه تلفن همراه نسل پنجم است.

وی ادامه داد: براین ‌اساس کاربست‌های این فناوری را می‌توان در سه گروه «نیازمند به پهنای باند زیاد (eMBB)»، «حساس به تاخیر (URLLC) » و «اتصالات انبوه (mMTC) »، دسته بندی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نوآوری وزیر ارتباطات پخش بدون قطعی و با وضوح بالا (۴K & ۸K) در تلویزیون‌های تعاملی و ارتباطات هوشمند و نیازمند به ارتباط همزمان تعداد کاربر بال را از جمله کاربست هایی عنوان کرد که کارکرد آن ها نیازمند پهنای باند زیاد است و گفت: در همین حال پخش ویدئو سه بعدی، انجام بازی با کیفیت بالا، ارائه خدمات‌ واقعیت مجازی (VR) جهت پخش آنلاین و بلادرنگ ۳۶۰ درجه کنفرانس‌ها، مسابقات ورزشی و استفاده در فناوری‌ واقعیت افزوده (AR) جهت برقراری تماس‌های هلوگرافیک، از دیگر کاربست های این فناوری با پهنای باند بالا است.

هاشمی تاکید کرد: افزایش بهره‌وری صنعتی با کنترل فرآیند به‌صورت برخط در کارخانه های‌ هوشمند، ارتباط ماشین با ماشین، استفاده از هوش‌مصنوعی جهت کنترل ربات و اتوماسیون صنعتی، ارائه خدمات حوزه سلامت همانند جراحی از راه دو (Remote Surgery)، تشخیص از راه دور (Remote Diagnosis) ، کنترل برخط علائم حیاتی در افراد سالمند و نیازمند مراقبت‌های ویژه، ارائه خدمات مرتبط با حوزه حمل و نقل جهت بهره‌مندی از وسائل نقلیه خودران و افزایش ایمنی در حمل و نقل و کنترل ترافیک، نیز از جمله کاربست های «حساس به تاخیر» در این فناوری محسوب می شود.

وی گفت: با توسعه اتصالات انبوه، قابلیت هایی نظیر شکل‌گیری شهر هوشمند با استفاده از قابلیت‌های اینترنت اشیا، کنترل انرژی به‌صورت برخط و افزایش بهره‌وری آن، خانه‌های هوشمند، و استفاده بهینه از آب و سایر منابع در کشاورزی (کشاورزی هوشمند)، مصادیق کاربست های «اتصالات انبوه» این فناوری است.

به گفته معاون وزیر ارتباطات، نسل پنج ارتباطات صرفا مربوط به افزایش سرعت کاربران عادی نیست، هرچند سرعت به شکل چشمگیری نسبت به نسل چهار افزایش می‌یابد.

وی گفت: ویژگی اصلی ۵G ایجاد زیرساخت ارتباطاتی امن و پایدار و بدون کوچکترین قطعی است که به ما امکان تحقق رویاها و فناوری‌هایی را می‌دهد که امروز به لحاظ علمی شدنی هستند. فناوری‌هایی مثل خودروهای خودران، جراحی‌های از راه دور و خدمات گسترده شهر هوشمند همه در سایه ایجاد زیرساخت و بستر ارتباطی ۵G قابل تحقق خواهند بود.

هاشمی ادامه داد: نسل پنج ارتباطات در کنار فناوری‌هایی مثل هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در زمینه‌های مختلف زندگی مردم را متحول خواهد کرد و حقیقتا تاثیر شگرفی در عدالت اجتماعی و توسعه خدمات غیر متمرکز خواهد داشت.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فناوری نسل 5 اینترنت فناوری 5G

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۶۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی «عکس؛ رسانه عصر حاضر» برگزار شد

مهدی توکلیان، فعال رسانه ای در این کارگاه اظهار کرد: ارتباطات در هزاره سوم و عصر جدید معنا و مفهومی نوین به خود گرفته است و دروازه‌های جدیدی مبتنی بر فناوری و علوم مختلف را شامل شده است.

توکلیان افزود: با توجه به پیشرفت‌های همه‌جانبه در جامعه کنونی، حوزه ارتباطات می تواند دارای مهم‌ترین و نقش‌آفرین‌ترین شهرهای رسانه‌ای جهان باشد.

وی تاکید کرد: هنر، پایه و شالوده اصلی زندگی عموم مردم است و اگر از تار و پود زندگی آن‌ها بیرون بیاید و به‌عنوان یک حیطه لوکس یا تجملاتی انگاشته شود، خاصیت خود را از دست می‌دهد.

این فعال رسانه ای گفت:  فروریختن مرزهای جغرافیایی در دنیای مدرن امروزی به پشتوانه فناوری‌های روزافزون و توسعه همه‌جانبه استفاده از فضای تحت وب در جهان ارتباطات، فرهنگ، هنر و رسانه را نیز دچار تغییرات اساسی کرده است.

استاد عکاسی بیان کرد: رسانه‌ها با انتخاب و به‌کار بردن قالب‌های متنوع رسانه‌ای، تفکرات خود را در الگوی بازاریابی اجتماعی عرضه می‌کنند از این رو ضرورت درک بیشتر از تاثیر رسانه و بالا بردن سطح سوادرسانه برای بیان هنرمندانه و عالمانه با تمسک به ساحت هنر از ضروریات عصر حاضر دنیای ارتباطات به حساب می‌آید.

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد کشور تا پایان سال تحت پوشش فیبرنوری قرار می گیرند
  • کارگاه آموزشی «عکس؛ رسانه عصر حاضر» برگزار شد
  • با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • هوش مصنوعی عمر باتری سامسونگ گلکسی S25 را افزایش می‌دهد
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت